Γενικά θέματα 27 Οκτωβρίου 2009

Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στο τμήμα Αγίας Παρασκευής

Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στο τμήμα Αγίας Παρασκευής


Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο – τέσσερις τραυματίες

Ένοπλη επίθεση κατά αστυνομικών στο τμήμα Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων εξ’ αυτών, εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης. Άνοιξαν πυρ με πυροβόλο όπλο, ενώ πέταξαν και μια χειροβομβίδα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Βροχή από σφαίρες
Επίθεση με καλάσνικοφ στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής – Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίε
ς

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα γάζωσαν το βράδυ της Τρίτης, πιθανότητα με καλάσνικοφ, το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής στη λεωφόρο Πεντέλης 10. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, μεταξύ των οποίων ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος.

Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι αστυνομικοί διακομίστηκαν μετά την επίθεση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και οι άλλοι δύο στον Ερυθρό Σταυρό.
ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube