Γενικά θέματα 13 Ιανουαρίου 2010

Η Δραγώνα, ο ΙΟΣ, εμείς και ο “έγχρωμος φασισμός”

Η Δραγώνα, ο ΙΟΣ, εμείς και ο “έγχρωμος φασισμός”


του Σάββα Καλεντερίδη
Είναι πασιφανές ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων και ΜΜΕ που συνειδητά προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο στην υπόθεση της κ. Δραγώνα, κάτι σαν “έγχρωμος φασισμός” δηλαδή, παρότι ανάμεσα στους επικριτές της κ. Δραγώνα, που, σημειωτέον, έγινε καθηγήτρια με νόμιμο, άρα ηθικό τρόπο, είναι κάποιοι που κυκλοφόρησαν παραποιημένα ή ανύπαρκτα εδάφια από τα βιβλία της. Εμείς, όταν αναφερθήκαμε για πρώτη φορά στο θέμα, κάναμε το σχολιασμό μας, δηλώνοντας ότι δεν διαβάσαμε το βιβλίο και πάντα υπό την αίρεση ότι τα γραφόμενα στο ιστολόγιο που παραθέσαμε ως πηγή είναι σωστά.
Επίσης, όταν δημοσιεύτηκαν άρθρα στήριξης της κ. Δραγώνα, όπως αυτό του κ. Αλιβιζάτου, τα δημοσιεύσαμε, όπως θα είχαν την ευκαιρία να δουν οι απαρτίζοντες την ομάδα του ΙΟΥ, που στοχοποιούν άδικα και ανήθικα ανθρώπους, αν απλά έβαζαν το όνομα Δραγώνα, στο “Αναζήτηση στο περιεχόμενο του ιστολογίου”, που υπάρχει πάνω δεξιά στο ιστολόγιό μας. Εκεί θα έβλεπαν ότι τα άρθρα που δημοσιεύσαμε, είναι περίπου μισά-μισά, δηλαδή τα μισά είναι υπέρ και τα μισά κατά της κ. Δραγώνα, γεγονός που δείχνει τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε.
Αντ’ αυτού, προχθές, με ένα τρόπο που κινείται στον αντίποδα του ασφαλίτικου φακελώματος, αστήρικτα, άδικα, ανήθικα και με έναν φανατισμό που δεν αρμόζει σε ανθρώπους του πνεύματος, ο ΙΟΣ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, μας ενέταξε σε εκείνους που -υποτίθεται ότι- κάνουν οργανωμένη επίθεση εναντίον της Δραγώνα.
Απαξιώντας να πω ότι ως άτομο και ως ιστολόγιο δεν συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε οργανωμένη ή μη προσπάθεια σπίλωσης κανενός, τους αφήνω στην κρίση του αναγνωστικού κοινού της Ελευθεροτυπίας και της κοινής γνώμης γενικότερα, με την ειλικρινή ελπίδα ο ιδεολογικός φανατισμός και οι αντιδημοκρατικές ιδεολογικές αγκυλώσεις θα πάψουν να προκαλούν αδικίες και σπιλώσεις συνειδήσεων εντίμων ανθρώπων και η ηθική θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί το νου και τις πράξεις μας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube