Γενικά θέματα 23 Μαρτίου 2010

Επίθεση στην Κομοτηνή ενατίον της “Ενωσης της Τουρκικής Νεολαίας”

Επίθεση στην Κομοτηνή ενατίον της “Ενωσης της Τουρκικής Νεολαίας”

Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται στους:

1)”Αφελείς” νεροκουβαλητές του κεμαλισμού, και φορείς της ιδεολογίας του “Σφάξε μου Γκαζί μου ν’ αγιάσω”
2)Σε αυτούς που έγραψαν οτι “Οι Ελληνοκύπριοι δημοσιογράφοι θαύμασαν τον Ερντογάν”,
και ότι είναι “Τυφλωμένοι από εθνικισμό όσοι επικρίνουν τον Ερντογάν!
3)Στον Μακάριο Δρουσιώτη που στο φύλλο της Ελευθεροτυπίας φιλοξένησε την δήλωση «Οταν μιλώ δυνατά από εδώ, μπορούν να με ακούσουν στην ελληνική πλευρά. Εάν η ελληνική πλευρά μιλάει από εκεί, μπορώ να τους ακούσω. Αρα, είμαστε πολύ κοντά, και άμα έχουμε ένα πρόβλημα, θα πρέπει να μπορούμε να χτυπήσουμε την πόρτα ο ένας του άλλου και να το συζητήσουμε», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως το αναφέρει ο τουρκικός ιστότοπος

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην Ένωση της” τουρκικής” νεολαίας στην Κομοτηνή, πόλη της Δυτικής Θράκης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και έγινε αντιληπτή από τα στελέχη της Ένωσης, τη Δευτέρα το πρωί. Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα της Ένωσης και προσπάθησαν αν παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου.Οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις κατέφτασαν στον τόπο της επίθεσης μετά από αίτηση του προέδρου της Ένωσης, Koray Hasan.Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την ΑΑ, ο Χασάν καταδίκασε έντονα την επίθεση αυτή και ανέφερε οτι απαιτούμε να ληφθούν όλες οι αναγκαίες προφυλάξεις ώστε οι δράστες να συλληφθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή και η “τουρκική μειονότητα” να είναι ασφαλής
http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=55827

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube