Γενικά θέματα 1 Ιουνίου 2010

O παραλογισμός συνεχίζεται. Ο διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην Ελλάδα.

Βίντεο από νυκτερινή αποβατική επιχείρηση που έκαναν οι Τούρκοι στα πλαίσια της άσκησης ΕΦΕΣ 2010. Σήμερα καλωσορίζουμε τον στρατηγό που θα καταλάβει ελληνικό έδαφος.

Τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να κατέχει το 40% της Κύπρου, τη στιγμή που συνεχίζει τις παραβιάσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός, που ελέγχει την ύπαιθρο και το 90% της τουρκικής επικράτειας, με βάση οργανωμένο σχέδιο συνεχίζει να στέλνει στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες δυστυχισμένους λαθρομετανάστες, τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός διατηρεί έναν από τους μεγαλύτερους αποβατικούς στόλους στον κόσμο, μόλις μερικά μίλια απο τα ελληνικά νησιά των οποίων την ελληνικότητα αμφισβητεί έμπρακτα, της στιγμή που μόλις προχθές ο τουρκικός στρατός εξέτασε την κατάληψη ελληνικής νήσου στην μεγάλης κλίμακας διακλαδική αποβατική άσκηση ΕΦΕΣ 2010, η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον διοικητή της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, στα πλαίσια της πολιτικής Μέτρων Οικοδόμησης Εμποστοσύνης.
Λες και η Ελλάδα είναι αυτή που κλόνισε την εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο χωρών και καλείται να υποδεχτεί τον Τούρκο στρατηγό, για να την οικοδομήσει.
Τί να πει κανείς;
Απλά άλλος ένας ελληνικός παραλογισμός!

Στην Ελλάδα ο διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς
Τη χώρα μας θα επισκεφθεί από 1 έως 3 Ιουνίου 2010 ο διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς Στρατηγός Hassan IGSIZ, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας και κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου Σπυρίδωνα Παπαδάκη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Τούρκος Στρατηγός θα επισκεφθεί το Γ΄ΣΣ/NDC-GR στη Θεσσαλονίκη και την 1η Στρατιά στη Λάρισα. Επιπλέον θα επισκεφθεί εθιμοτυπικά τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Φραγκούλη Φράγκο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube