Το αβγό των 106

Το αβγό των 106
Οι 106 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πάτρας που παρέδωσαν ίδια εργασία και καλύφθηκαν από τη ΔΑΠ (και την ΠΑΣΠ) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το… αβγό απ’ όπου γεννήθηκαν αυτά τα φαινόμενα, βρίσκεται σε δύο απίστευτες υποθέσεις τραμπουκισμών και πλαστογραφίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ηρθε λοιπόν η ώρα αναγνώστες να σας μεταφέρω αποσπάσματα από μια επιστολή-καταγγελία, που καίει στα χέρια μου σαν κάστανο εδώ και καιρό, από τον πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Για να δούμε το αβγό. Τα αβγά. Το δράμα στη γέννησή του. Ο Πρύτανης, ως εισαγωγή, μας θυμίζει ότι είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή «Ανατροπή» μαζί και με τον Γ. Κατρούγκαλο, «ο οποίος, είχε χαρακτηρίσει ως “συνταγματικά κατοχυρωμένο τρόπο διαμαρτυρίας” την άσκηση βίας εκ μέρους αντιφρονούντων φοιτητών εναντίον καθηγητών, το πέταγμα τούρτας εναντίον μου στο γραφείο του Πρύτανη αλλά και τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων».
Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Σαν πράξεις μιας τραγωδίας.
Για τη συνέχεια Protagon

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube