Γενικά θέματα 21 Δεκεμβρίου 2011

Στην Τουρκία για επαφές ο Μαχμούτ Αμπάς

Στην Τουρκία για επαφές ο Μαχμούτ Αμπάς


Συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας είχε ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Αμπτουλάχ Γκιουλ ήρθε τη στιγμή που η Αγκυρα εντείνει τις προσπάθειες της να περιορίσει τις συνέπειες της αυξανόμενης βίας στη Συρία.

Ο Αμπάς ενημέρωσε τον Τούρκο Πρόεδρο για τις συνομιλίες που διεξάγονται ανάμεσα στη Χαμάς και τη Φατάχ, προσθέτει η εφημερίδα.

Αναφέρεται ακόμα, στον τουρκικό Τύπο, ότι ο Μαχμούτ Αμπάς μετέφερε στον Τούρκο Πρόεδρο ότι οι δύο οργανώσεις συμφώνησαν στα περισσότερα σημεία που είχαν διαφωνίες, ενώ ο τελευταίος δήλωσε ότι ο συμβιβασμός είναι πολύ σημαντικός προκειμένου να προστατευτεί η Παλαιστίνη από τις αρνητικές επιπτώσεις των εχθροπραξιών στη Συρία.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/31771 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube