Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της αντιπάλου του, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Αυτή τη φορά ο Τραμπ σχολίασε μία φωτογραφία που ανάρτησε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ότι ενημερώθηκε σχετικά με τις καταστροφές από τον τυφώνα Έλεν.

Αυτό που προκάλεσε την επίθεση του πρώην προέδρου ήταν το ότι στη φωτογραφία, η Κάμαλα Χάρις φοράει ένα handsfree, το οποίο παρόλα αυτά δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό της τηλέφωνο.

Το σχόλιο του Τραμπ

«Άλλη μια στημένη και ψεύτικη φωτογραφία από κάποια που δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο στο τηλέφωνο για να δουλέψει» έγραψε στην ανάρτησή του ο Τραμπ, επισυνάπτοντας την σχετική ανάρτηση της Χάρις.

Η ανάρτηση της Κάμαλα Χάρις

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε την Κυριακή από την Χάρις, φαίνεται η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών να κρατάει σημειώσεις ενώ μιλάει στο τηλέφωνο εν πτήσει με το Air Force Two.

Πέραν του μη συνδεδεμένου καλωδίου, ο Τραμπ και άλλοι χρήστες των social media παρατήρησαν αφενός ότι το καλώδιο δεν ήταν συνδεδεμένο με το κινητό τηλέφωνο και αφετέρου το χαρτί μπροστά στη Χάρις ήταν λευκό.

in.gr