REAL TIME |

Ιωάννης Μπαλτζώης: Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Ιωάννης Μπαλτζώης: Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Ιωάννης Μπαλτζώης: Εκτιμώ, ότι με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν, οι ενδείξεις λένε, ότι θα υπάρξει εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο. Είπε σημαντικά όσα είπε ο Νετανιάχου τα οποία προαναγγέλουν κινήσεις. Ανέφερε, ότι πίσω απ’ όλα αυτά είναι το Ιράν, επικεφαλής του άξονα του κακού. Δεν θα υπάρχει μέρος του ιράν που δεν θα φτάσει το μακρύ χέρι του Ισράηλ. Χρησιμοποίησε το παράδειγμα των αρνιών επί σφαγή. Έδειξε δύο χάρτες για το όραμά του στη Μέση Ανατολή. Η κατάρα και η ευλογία. Η κατάρα ήταν τα κράτη που συμμετέχουν στον άξονα του κακού, δηλαδή Ιράν, Συρία, Λίβανος και η Χαμάς στη δυτική όχθη μέχρι τους Χούθι στην Υεμένη. Από την άλλη πλευρά στην ευλογία είχε ένα χάρτη που είχε έναν άξονα που ξεκινούσε από την Ινδία και έφτανε στη Μεσόγειο και έφτανε στην Ελλάδα και μετά στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο περίφημος IMECE, ο νέος διάδρομος που θέλει να σπάσει τον Δρόμο του Μεταξιού. Indian Middle East Corridor και η Ευρώπη. Αυτός ο άξονας είναι η κύρια οδός εφοδιασμού Ευρώπης και Μέσης Ανατολής και έρχεται σε αντίθεση με τους Κινέζους. Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο, το οποίο δεν ήθελε το Ιράν, γιατί Ισραήλ και Σαουδική Αραβία τα βρήκαν των συμφωνιών του Αβραάμ.

Είπε για τη Χαμάς, ότι την τελείωσε στρατιωτικά και πως θα είναι ανεπίτρεπτο για το Ισραήλ να παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας. Και έθεσε ένα παράδειγμα, κατά τον Β’ΠΠ να επέτρεπαν στους ηττημένους ναζί να οικοδομήσουν τη Γερμανία. Δεν θα υπάρχει Χαμάς στη Γάζα λοιπόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει Παλαιστίνη. Υπάρχει σχέδιο ένωσης της Γάζας με τη Δυτική Όχθη μέσω τούνελ. Οι εξελίξεις λοιπόν δείχνουν, ότι η Χαμάς φεύγει έξω από το παιχνίδι, με τη Φατάχ να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube