REAL TIME |

Ιράν , Ισραήλ , Λίβανος 30 Σεπτεμβρίου 2024

Le Parisien: Ιρανός πράκτορας «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα

Le Parisien: Ιρανός πράκτορας «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα

Ο Νασράλα έφτασε στο νότιο προάστιο με το ίδιο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής διοικητής της δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης

Σύμφωνα με αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» ένας Ιρανός κατάσκοπος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη θέση του ηγέτη της ΧεζμπολάχΝασράλα οι οποίες οδήγησαν στην «εξουδετέρωσή» του το απόγευμα της Παρασκευής.

Η «Le Parisien» τονίζει ότι ο «Ιρανός κατάσκοπος», η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, ήταν εκείνος που ενημέρωσε το Ισραήλ για την άφιξη του Νασράλα στο αρχηγείο της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Έπειτα αυτός στοχοποιήθηκε και ξεκίνησε η εκτέλεση του σχεδίου «New Order» από την αεροπορία των IDF.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νασράλα έφτασε στο νότιο προάστιο με το ίδιο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής διοικητής της δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης, Αμπάς Νιλφορουσάν, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση.

Η εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νασράλα και ο Νιλφορουσάν, μαζί με 12 ανώτερα στελέχη της Χεζμπολάχ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube