REAL TIME |

Μελέτης Μελετόπουλος: Τερατώδες λάθος!

Μελέτης Μελετόπουλος: Τερατώδες λάθος!

Μελέτης Μελετόπουλος: Είναι δυνατόν να μιλάς με Ερντογάν όταν ζήτησε αναγνώριση του ψευδοκράτους! Καμία επικοινωνία με τους κατακτητές

Τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης Μελετόπουλου

Είναι δυνατόν να ζητήσει ο Ερντογάν από βήματος του ΟΗΕ την αναγνώριση του ψευδοκράτους και να γίνει δεκτή μια συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό; Μετά από αυτό έπρεπε να διακοπεί κάθε επικοινωνία. Το ψευδοκράτος είναι προϊόν στρατιωτικής εισβολής και παράνομης κατοχής επί μισό αιώνα. Πως είναι δυνατόν να συζητάμε με τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την αρπαγή σε κρατικό μόρφωμα. Αυτό παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο. Εδώ υπάρχουν άπειρες αποφάσεις του ΣΑ του ΟΗΕ που ζητούν από τους Τούρκους να εγκαταλείψουν την Κύπρο.

Τις έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Εμείς μετά από αυτό η αντίδρασή μας δεν έπρεπε να ήταν, ότι απορρίπτουμε κάθε συζήτηση, αν δεν υπάρξει αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων και ανασυγκρότηση της ελεύθερης Κυπριακής Δημοκρατίας. Έπρεπε να διακοπούν όλες οι επαφές για εθνική αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει συζήτηση με κάποιον που θέλει να νομιμοποιήσει την εισβολή και την κατοχή. Δεν δικαιούται ελληνική κυβέρνηση που δίνει το δικαίωμα στον Ατίλλα να δικαιώσει νομικά την εισβολή. Είναι τερατώδες λάθος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube