Ουκρανία , Ρωσία 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ουκρανία: Η Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε 28 drones και 4 πυραύλους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρωσικής επίθεσης

Ουκρανία: Η Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε 28 drones και 4 πυραύλους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρωσικής επίθεσης

Οδησσός και Χάρκοβο στο στόχαστρο

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 28 από τα 32 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και 4 από τους 8 πυραύλους που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρωσικής επίθεσης.

Η Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους στη νότια περιοχή της Οδησσού. Ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Κίπερ δήλωσε ότι ο ένας πύραυλος κατέπεσε σε ανοικτό χώρο και προκάλεσε πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε.

Τα θραύσματα προκάλεσαν ζημιές σε δύο φορτηγά χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν θύματα, πρόσθεσε ο Κίπερ μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram.

Ο κυβερνήτης στην περιφέρεια του Κιέβου Ρουσλάν Κραβτσένκο δήλωσε ότι η επίθεση με drone στην περιοχή δεν προκάλεσε ζημιά σε σημαντικές υποδομές ή κατοικίες.

Οι επιθέσεις στο Χάρκοβο, στη βορειοανατολική Ουκρανία, στις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα προκάλεσαν ζημιές σε υπόστεγο αεροσκαφών.

Χθεσινή επίθεση με κατευθυνόμενη βόμβα στην πόλη του Χαρκόβου στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό 36 άλλων, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ μέσω Telegram.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube