Εθνική Άμυνα , Πολιτική 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Μητσοτάκης θέλει να μιμηθεί τον πατέρα του και να πετάξει με F-16 αλλά δεν τον αφήνει ο πόνος στη μέση του

Ο Μητσοτάκης θέλει να μιμηθεί τον πατέρα του και να πετάξει με F-16 αλλά δεν τον αφήνει ο πόνος στη μέση του

Το πρόβλημα στη μέση έχει αναβάλλει συνεχώς την επιθυμία του να πετάξει με μαχητικό

Δεν είναι μόνον τα εύσημα που απέμεινε στο Επιτελικό Κράτος και στους πρωταγωνιστές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε τα καλά λόγια για το πώς εξελίχθηκε. Η παρουσία του στην εκδήλωση για το Επιτελικό Κράτος στο Μέγαρο Μουσικής λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη φυσιοθεραπεία του στο πρόβλημα που το ταλαιπωρεί με τη μέση, φυσικοθεραπεία την οποία και ακύρωσε, μόνον και μόνον για να παραστεί στην εκδήλωση. Κι ας πετούσε σε λίγες ώρες, για τη Νέα Υόρκη καθισμένος για εννέα ώρες στο κάθισμα του αεροπλάνου.

Πάντως αυτό το πρόβλημα στη μέση που έχει αναβάλλει συνεχώς την επιθυμία του να πετάξει με μαχητικό, όπως είπε πρόσφατα στην ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας. Θέλει, να πετάξει, όπως πέταξε και ο πατέρας του ως πρωθυπουργός με ένα F-16 από την Αγχίαλο. Αλλά, όπως είπε, μόλις βελτιωθεί το πρόβλημα με τη μέση του.

ΠΗΓΗ: Το Βήμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube