REAL TIME |

Γιώργος Φίλης: Εθνική υποχρέωση να υπερασπιστούμε ιερά και όσια!

Γιώργος Φίλης: Εθνική υποχρέωση να υπερασπιστούμε ιερά και όσια!

Η Ελλάδα χρειάζεται όραμα Εθνικής Ενότητας και Συνοχής και επιτέλους, το Ελληνικό κράτος να επιτελέσει το ρόλο του απέναντι στο Ελληνικό έθνος.

Καταιγιστικός ο καθ.Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης για τις πρωτόγνωρες γεωπολιτικές αλλαγές αλλαγές που βιώνει ο πλανήτης και τη θέση της Ελλάδας που καλείται να βρει λύσεις και όχι να μένει στις διαπιστώσεις στο Μεταναστευτικό πρόβλημα, μετά τις δραματικές εξελίξεις με την απόφαση της Γερμανίας να κλείσει τα χερσαία σύνορά της. Επίσης η Τουρκία τινάζει στον αέρα τη Διακήρυξη Φιλίας με το όραμα της Γαλάζιας Πατρίδας που δεν έχει σύνορα και που γαλουχούνται πλέον, από τώρα, οι Τούρκοι μαθητές στα σχολεία.

Η Ελλάδα πρέπει να αντιτάξει μια εθνική υποχρέωση, ότι θα υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα που έχουμε σήμερα. Δεν πρόκειται να μας δικαιώσει κανένα δικαστήριο, οι Έλληνες θα δικαιώσουν την πατρίδα, όταν υψώσουν τη φωνή τους στα δίκαιά τους. Αν αφήσουμε σε διεθνείς δικαστές, αυτά που μας ανήκουν, το πιθανότερο είναι να δικαιωθούν τα συμφέρονται όλων των άλλων πλην των Ελλήνων.

Ο κ. Φίλης για τις αμερικανικές εκλογές, είπε ότι οι Δημοκρατικοί έχουν περισσότερες ελπίδες με Χάρις από ότι με Μπάιντεν, για την ώρα πάντως, το εκλογικό αποτέλεσμα μοιάζει αμφίρροπο. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα έχει τεράστιες συμφωνίες συνεργασίας με τις ΗΠΑ.

Κλείνοντας για την Ελλάδα επεσήμανε ότι χρειάζεται όραμα Εθνικής Ενότητας και Συνοχής και επιτέλους, το Ελληνικό κράτος να επιτελέσει τος ρόλο του απέναντι στο Ελληνικό έθνος. Δυστυχώς καταλήγει, δεν υπάρχει Όραμα, ούτε έχουμε Εθνικούς Στόχους ως χώρα. Αυτή τη στιγμή μας λείπει το Όραμα της Εθνικής Ενότητας και Συνοχής.

Δεν μπορεί ότι πιο σωστό υπάρχει στην κουλτούρα μας και στον πολιτισμό μας, να μην είναι όραμα για τους Έλληνες, αλλά να μαϊμουδίζουν τους Ευρωπαίους. Παρέμβαση στην εκπομπή “Γνώση Δια Λόγου” έκανε και ο αντιστράτηγος εα, επίτιμος διοικητής διαβιβάσεων όπλου Κων/νος Τσιρτίδης, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με έμψυχο δυναμικό και νέες τεχνολογίες.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube