REAL TIME |

ΗΠΑ 16 Σεπτεμβρίου 2024

“Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα”

“Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα”

Τι είπε ο Μασκ για την νέα απόπειρα κατά Τραμπ

Σοκαριστικό σχόλιο από τον Ίλον Μασκ στο Χ μετά τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε.

Αντιδρώντας στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν προσπαθεί να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια για την προεδρία των Δημοκρατικών και Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

Απαντώντας σε ανάρτηση στο X που έγραφε “Γιατί θέλουν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ;”, ο Μασκ έγραψε: “Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Καμάλα”.

Ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX είναι ανοιχτός υποστηρικτής του Τραμπ. Το σχόλιό του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις ακόμη και μεταξύ των ακολούθων του. “Κανείς δεν θα έπρεπε να προσπαθήσει να δολοφονήσει κανέναν”, έγραψε ένας χρήστης κι ένας άλλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι τρελή αυτή η συμπεριφορά και πολύ επικίνδυνη”.

Μασκ για την απόπειρα κατά Τραμπ: "Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα"

capital.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube