ΗΠΑ , Ουκρανία , Ρωσία 14 Σεπτεμβρίου 2024

Μπάιντεν: Δεν με νοιάζουν και πολύ αυτά που λέει ο Πούτιν

Μπάιντεν: Δεν με νοιάζουν και πολύ αυτά που λέει ο Πούτιν

REUTERS/Kevin Lamarque

Υποβαθμίζει τις απειλές του Ρώσου προέδρου για πόλεμο με τη Δύση ο Μπάιντεν.

Σε υποβάθμιση των απειλών του Ρώσου προέδρου Πούτιν για ενδεχόμενο πολέμου με τη Δύση και το ΝΑΤΟ προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησής του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε για ακόμη μια φορά την πεποίθησή του πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα επικρατήσει στον πόλεμο με την Ουκρανία.

«Δεν με νοιάζουν και πολύ αυτά που λέει ο Πούτιν», απάντησε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις απειλές του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου για τον κίνδυνο πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.

Ο Πούτιν είχε δηλώσει την Πέμπτη ότι εάν η Δύση επιτρέψει στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς που του προμηθεύει για να πλήξει στόχους στο ρωσικό έδαφος, αυτό θα σήμαινε πως «οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube