Τουρκία 10 Σεπτεμβρίου 2024

Έβρος: Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Έλληνα οδηγό!

Έβρος: Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Έλληνα οδηγό!

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου Έλληνας οδηγός πυροβολήθηκε και τραυματίσθηκε από Τούρκους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι ΝΤV, o  Έλληνας υπήκοος που κατευθυνόταν προς την τουρκική πλευρά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ βρισκόταν στην νεκρή ζώνη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε Τούρκος υπήκοος. 

Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς Τον εγκατέλειψε και κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς την πλευρά του τουρκικού τελωνείου. Εκεί όμως μπήκε κόντρα στο ρεύμα, προσέκρουσε σε μπάρες και ακολούθως σε ένα φορτηγό διεθνών μεταφορών. Τότε φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητο και να στράφηκε κατά των αστυνομικών, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αρχικά πυροβόλησαν στον αέρα και ακολούθως τον τραυμάτισαν στο πόδι. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη σχετική ανακοίνωση της νομαρχίας Ανδριανούπολης αναφέρεται ότι «ο ύποπτος  δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Ο πρόξενος Ανδριανούπολης της Ελλάδας εκλήθη στην νομαρχία μας και ενημερώθηκε λεπτομερώς».
ΠΗΓΗ: Star.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube