ΗΠΑ 6 Σεπτεμβρίου 2024

Axios – Politico: Ο Τραμπ δίνει έμφαση σε Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν

Axios – Politico: Ο Τραμπ δίνει έμφαση σε Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν

Εγκαταλείπει τη μάχη σε Νιου Χάμσαϊρ, Μινεσότα και Βιρτζίνια

Ο τέως (και εκ νέου υποψήφιος) πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περιορίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε πολλές πολιτείες που είχε προηγουμένως στοχεύσει να κερδίσει, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαφιλονικούμενων πολιτειών (swing states), σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιστοτόπων Axios και Politico, σε μια ένδειξη, όπως σημειώνει ο βρτανικός Guardian, του πόσο στενεύει ο δρόμος προς τη νίκη του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία κατά την κούρσα του εναντίον της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιας των Δημοκρατικών για το ύπατο αξίωμα της χώρας, Κάμαλα Χάρις.

Η εκστρατεία του Τραμπ δίνει λιγότερη έμφαση στο Νιου Χάμσαϊρ, τη Μινεσότα και τη Βιρτζίνια και αντ’ αυτού διοχετεύει πόρους στην Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν – τρεις πολιτείες που θεωρούνται κρίσιμες για τις πιθανότητες νίκης και των δύο πλευρών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Axios.

Στο Νιου Χάμσαϊρ, η εκστρατεία του Τραμπ φαίνεται να περιορίζει τις δραστηριότητές της. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την αρχηγία του αμερικανικού κράτους δεν έχει επισκεφθεί ούτε μία φορά στην πολιτεία από τότε που κέρδισε τις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εκεί τον Ιανουάριο, ενώ η εκστρατεία του δεν έχει στείλει στέλεχος υψηλού προφίλ εκεί από την άνοιξη, σύμφωνα με το Politico.

Πηγή: capital.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube