Αναλύσεις - Γνώμες , Τουρκία 1 Σεπτεμβρίου 2024

Στο τσεπάκι του Ερντογάν

Στο τσεπάκι του Ερντογάν

Κινδυνεύει ο Δυτικός τρόπος ζωής, τον οποίο πρέπει να προστατεύσουμε, να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε ή να τον αφήσουμε στην παρακμή του, με την υπογαγή μας στον ισλαμικό τρόπο ζωής.

Γράφει ο Θανάσης Γεωργούλης

Χίος: 20-8-2024

Τον Ιούνιο του 2018, δημοσίευσα ένα κείμενο με τίτλο “Ο Σουλτάνος”, που μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε σε Αμερική και Ευρώπη.

Εκεί, μεταξύ άλλων γράφω: “Κανένας άνθρωπος στο Βυζάντιο δεν μπορούσε να πιστέψει, για αιώνες, ούτε καν να φανταστεί, ότι θα ερχόταν μια ημέρα που η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, θα μετατρεπόταν σε ένα ισλαμικό τέμενος, και κανένας δυτικός άνθρωπος μπορεί σήμερα να πιστέψει ότι ο Άγιος Πέτρος της Ρώμης θα μπορούσε να έχει την ίδια τύχη. Και όμως! Όλα μπορούν να συμβούν όταν υποτιμάς τον εχθρό σου, πόσο μάλλον όταν δεν τον βλέπεις καν, και τον ονομάζεις σύμμαχο και φίλο…” όπως κάνει π.χ. ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του, για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Αναφερόμουν, βέβαια, όχι στον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, που ξεκίνησε την δουλειά, φτάνοντας μέχρι την Βιέννη, αλλά στον κ. Ερντογάν που την συνεχίζει. Οι μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν, σύμφωνα με το SKAY NEWS (3-7-2018), έχουν διεισδύσει μέσα σε όλες τις ΜΚΟ και “εξαφανίζουν” τους Τούρκους αντιφρονούντες, π.χ. τους γκιουλενιστές, οι οποίοι κάνουν το λάθος να τις εμπιστευτούν και να ζητήσουν την βοήθεια των ΜΚΟ, προκειμένου να δραπετεύσουν από την χώρα τους.

Αυτό, οι ΜΚΟ, το κάνουν “επί τη ευκαιρία”, διότι η πραγματική τους δουλειά, είναι ο εξισλαμισμός και η κατάκτηση της Ευρώπης. Ο Ερντογάν έχει μάθει πολύ καλά το αφήγημα του πολιτιστικού μαρξισμού, χωρίς βέβαια να το πιστεύει, και το χρησιμοποιεί για να χειραγωγεί τους χρήσιμους ηλίθιους της αριστεράς που το πιστεύουν. Επιπλέον με αυτό το αφήγημα των “δυστυχισμένων προσφύγων”, τους οποίους ο ίδιος δημιουργεί π.χ. Συρία, Αφρίν, ή τους παροτρύνει με τα εκατοντάδες τουρκικά προξενεία σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, καταφέρνει να απορροφά πολλά δισεκατομμύρια ευρώ που ανήκουν στους ευρωπαίους φορολογούμενους, οι οποίοι έτσι, χρηματοδοτούν έναν πόλεμο ο οποίος γίνεται εναντίον τους.

Ο Ερντογάν, έχει δρομολογήσει την ένταξη της Ευρώπης στην Τουρκία, κάτι που μπορεί να μην το δει ο ίδιος να συμβαίνει κατά την διάρκεια της ζωής του, όμως με την βοήθεια μας, την βοήθεια του Αλλάχ και κυρίως την βοήθεια της θεσμοθετημένης από το Ισλάμ, εξαπάτησης (taquilla = τακίγια), η οποία όχι μόνο του επιτρέπει αλλά και τον υποχρεώνει να ψεύδεται για να εξαπατά τους απίστους σαν καλός μουσουλμάνος, το όνειρο του μπορεί να γίνει πραγματικότητα, εκτός και αν ξυπνήσουμε εμείς εν τω μεταξύ…

Θυμάμαι τους κατοίκους μιας ολόκληρης κουρδικής πόλης στην Συρία, το Αφρίν, να τους επιτίθετε ο Ερντογάν, να τους σκοτώνει, να τους βιάζει και να τους μετατρέπει, μπροστά στα μάτια μας, σε δυστυχισμένους πρόσφυγες. Παρόλα αυτά όταν μας τους έστειλε εδώ στην Ελλάδα, εμείς σαν υπνωτισμένοι – κοιμισμένοι, τους βοηθήσαμε, για να δείξουμε στην ανθρωπότητα πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε, τρομάρα μας, αντί να αγωνιστούμε με γενναιότητα για το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να ζήσουν στο σπίτι τους, στην πόλη και την χώρα τους. Δεν χάνουμε την ευκαιρία δηλαδή να παραστήσουμε τους καλούς ανθρώπους, επειδή δεν είμαστε. Γι’ αυτό ο Ερντογάν μας έχει στο τσεπάκι του μαζί με αυτούς που μας κυβερνάνε. Γι’ αυτό κανένας από αυτούς τους προσφυγομετανάστες δεν κάνει τίποτα για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής στην χώρα του. Υπάρχει σχέδιο: Από την Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, μέχρι πάνω τον Εύξεινο Πόντο, την Ρουμανία, Ουκρανία, μέχρι την Λευκορωσία η εισβολή συνεχίζεται μέρα – νύχτα με υπομονή και επιμονή κατά χιλιάδες. Όλοι οι σύμμαχοι μας έχουν το ίδιο πρόβλημα που λέγεται Τουρκία.

Εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι σπρώχνονται από τον Ερντογάν του οποίου τα παραμυθάκια του τα φτιάχουμε εμείς οι ίδιοι: “οι καπιταλιστικοί πόλεμοι”, “η κλιματική αλλαγή” και όλες οι άλλες ετοιμοπαράδοτες δικαιολογίες ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό. Πεθαίνουμε από … καλοσύνη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και να αντικατασταθεί από την ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ πριν είναι πολύ αργά.

Κλείστε τα σύνορα τώρα και κρατήστε επιτέλους μια τελείως αρνητική στάση απέναντι στον εχθρό. Να πιέσουμε όχι μόνο την Τουρκία αλλά κυρίως να πιέσουμε τους συμμάχους μας οι οποίοι πρέπει να πάρουν θέση. Άλλωστε κινδυνεύουν και οι ίδιοι. Αυτό πρέπει να τους το εξηγήσουμε. Στοιχεία υπάρχουν και πρέπει να συλλεχθούν από τις μυστικές μας υπηρεσίες, οι οποίες προς το παρόν, δουλεύουν για τον εχθρό, μαζί με τους πολιτικούς μας. Αυτό αν δεν αλλάξει, τότε δεν υπάρχει σωτηρία και η Ευρώπη θα γίνει μια ισλαμική χώρα.

Η ένταξη της Ευρώπης στην Τουρκία, ήταν το όνειρο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Ο Ερντογάν, γεννήθηκε τη σωστή στιγμή όταν ο πολιτιστικός μαρξισμός έχει ήδη αποδομήσει τα έθνη μας και τις παραδοσιακές μας αξίες, ακρωτηριάζοντας μας πολιτιστικά, και αποβλακώνοντάς μας συναισθηματικά και ηθικά, με τον Ερντογάν και το Ισλάμ να προσπαθούν τώρα να μας … σώσουν – εξαφανίσουν. ;

Ο καπιταλισμός, δηλαδή το κεφάλαιο και οι αγορές, έχουν αποδείξει ότι μέσα στο Ισλάμ, νιώθουν σαν το σπίτι τους, με τους σεϊχηδες και τους χαλίφηδες, οπότε το πρόβλημα μας είναι πολιτικό και κυρίως πολιτιστικό.

Με λίγα λόγια, κινδυνεύει ο Δυτικός τρόπος ζωής, τον οποίο πρέπει να προστατεύσουμε, να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε ή να τον αφήσουμε στην παρακμή του, με την υπογαγή μας στον ισλαμικό τρόπο ζωής. Η σωστή στιγμή, πάντως, για το Ισλάμ είναι τώρα που ο Δυτικός άνθρωπος έχει τυφλωθεί εντελώς, κάτι που ο κ. Ερντογάν το βλέπει πάρα πολύ καλά. Για παράδειγμα, η Τουρκία, με τις μυστικές της υπηρεσίας και τις ΜΚΟ, ελέγχει τις μεταναστευτικές ροές από την υποσαχάρια Αφρική, την Λιβύη, το Αιγαίο και την Μαύρη Θάλασσα προς την Ευρώπη. Όταν μπουν, λοιπόν, οι μετανάστες από την Τουρκία π.χ. στην Λευκορωσία και από εκεί στην Ευρώπη, τότε οι ευρωπαίοι λένε ότι για όλα φταίει ο … Λουκασένκο, ο φίλος του Πούτιν, διότι δεν βλέπουν ή δεν τολμούν να πούνε ότι φταίει ο Ερντογάν. Αντί δηλαδή να δείρουν τον γάιδαρο, δέρνουν το σαμάρι, γελοιοποιώντας τα περί ορθολογισμού και αντικεμενικότητας, της Πολιτικής Ορθότητας και της Woke ατζέντας, τα οποία επικαλούνται και για τα οποία είναι πολύ περήφανοι όλοι οι αριστεροί δικαιωματιστές, οι οποίοι δουλεύουν σαν καλοί μαρξιστές μέσα στις ΜΚΟ και στα ευρωπαϊκά υπουργεία αντικατάστασης του διεφθαρμένου και παρηκμασμένου πληθυσμού της ηπείρου μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας… Η απόφαση για δράση ή αδράνεια επίσης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube