Video , Ουκρανία , Ρωσία 23 Αυγούστου 2024

Αποστολή αυτοκτονίας και παγκόσμια ανασφάλεια!

Αποστολή αυτοκτονίας και παγκόσμια ανασφάλεια!

Κωνσταντίνος Κούσαντας: Έξαρση στον ρωσοουκρανικό πόλεμο! Συρράξεις ασυνήθιστες σε σχέση με την προηγούμενη διάρκεια του πολέμου. Προγεφύρωμα που δημιουργεί νέες εξελίξεις. Μεγάλη οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ ύψους 42 δις δολαρίων. Δημιουργούν φθορές που δεν είναι οργανωμένη η Ρωσία. Ανασφάλεια για τον ρωσικό λαό και υπάρχει θέμα γοήτρου, ηθικού και υπερηφάνειας. Πολλοί αναλυτές κάνουν λόγο για αποστολή αυτοκτονίας. Η βοήθεια με νέα οπλικά συστήματα όμως από τη Δύση θα αυξάνεται στην Ουκρανία. Μεγάλο σενάριο που περιπλέκει τα πράγματα για την αντίδραση της Ρωσίας που ανατρέπει τα πράγματα. Αν μπούμε σε σενάρια πυρηνικού πολέμου μιλάμε για παγκόσμια ανασφάλεια.

Πλέον οι επιχειρήσεις έγιναν πολύπλοκες συμπληρώνει ο κ.Κούσαντας, με την εμπλοκή πολλών δρώντων που πήραν ήδη θέση σε αυτό τον πόλεμο, με τον εφιάλτη των πυρηνικών να ζωντανεύει και την Ουκρανία να επιχειρεί απίστευτα πράγματα, με επιθέσεις με drones ακόμη και κοντά στο Κρεμλίνο, με στόχο έναν πόλεμο φθοράς όπως επιθυμούν οι ΗΠΑ αλλά και να οδηγηθούν σε διαπραγματεύσεις με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τους Ουκρανούς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube