Αυτή είναι η στρατηγική της Τουρκίας!

Αυτή είναι η στρατηγική της Τουρκίας!

Άγγελος Χωριανόπουλος: Η Τουρκία δημιουργεί kill chain για να ελέγξει την περιοχή! Αυτή είναι η στρατηγική! Κτίζει έναν ολόκληρο δίαυλο μέσω επενδύσεων σε αφρικανικές χώρες για να μπορέσει να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις και να συνεργάζεται με τους δορυφόρους στο διάστημα (TurkSat) που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό δίκτυο προβολής τουρκικής ισχύος σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο.

– Πως η Άγκυρα προσπαθεί να ελέγξει εμπορικά την Ανατολική Μεσόγειο

– Aπόστρατος Douglas MacGregor αναφορικά με Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ και Κουρδικό:

Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να ξέρετε για εμάς και το Ισραήλ. Προετοιμάζουμε κάποιες δυνάμεις στη Συρία για να επιτεθούμε στην Τουρκία. Το MAK και το PKK έχουν λάβει οδηγίες και ενθαρρυνθεί να εξοπλιστούν και να περάσουν τα σύνορα και να επιτεθούν απευθείας στην Τουρκική Δημοκρατία

Οι Τούρκοι το γνωρίζουν αυτό και είναι πολύ αναστατωμένοι γι’ αυτό. Το έχουμε κάνει αυτό περιοδικά στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολύ καλά οπλισμένες αραβικές φυλές επιτίθενται σε αμερικανικές βάσεις (κυρίως στο Ιράκ.

Έχουμε ήδη έναν μεγαλύτερο πόλεμο σε εξέλιξη. Οι Ισραηλινοί και εμείς είμαστε μέρος του. Οι Τούρκοι είναι στα πρόθυρα να το παραδεχτούν & να το δημοσιοποιήσουν.

Οι Τούρκοι είναι πολεμικός λαός & περήφανοι για τη χώρα τους. Ο μέσος Τούρκος στρατιώτης είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Θα ήταν λάθος να υποτιμήσουμε τους Τούρκους με οποιονδήποτε τρόπο.

– Τι γίνεται στο Κουρσκ – Ανακατάληψη εδαφών από Ρωσικό Στρατό

– Το σχέδιο της Τουρκίας για έλεγχο του Διεθνούς Εμπορίου σε Ερυθρά Θάλασσα και Αιγαίο | Έξοδος ΗΠΑ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube