Video , Εθνική Άμυνα , Τουρκία 14 Αυγούστου 2024

Καρκίνωμα στα σπλάχνα της Ελλάδας!

Καρκίνωμα στα σπλάχνα της Ελλάδας!

Κοσμάς Καραΐσκος: Πού θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι πεζοναύτες; Τη στιγμή που η Τουρκία αυξάνει τη στρατιωτική της δύναμη και αναβαθμίζει την απειλή της εις βάρος της χώρας μας, η Ελλάδα απαξιώνει τον στρατό της. Καρκίνωμα το τουρκικό προξενείο στη Θράκη, το οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί εδώ και δεκαετίες. Σούζα στον πρόξενο, τον οποίο υποδέχτηκαν με τουρκικό εμβατήριο σε τουρκοπανήγυρι στα ορεινά του νομού Ροδόπης.

Άραγε για που ιδρύεται το Σ Σ Πεζοναυτών ; Ύμνοι Ταγίπ για τον σφ@γέα Ενβέρ Πασά. Η Τουρκία συστήνει Σ.Σ. Πεζοναυτών στο Τσανάκκαλε… Προηγήθηκε η αναβάθμιση του στρατιωτικού αεροδρομίου του Νταλαμάν, απέναντι στην Ρόδο… Δεν τους άφησαν να κάνουν τουρισμό στην Τουρκία διότι η κυρία είχε κυπριακό διαβατήριο… Τουρκία-70% αύξηση αυτών που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους από πιστωτικές κάρτες. Τα περί ακροδεξιάς παραμύθια…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube