Λάζαρος Καμπουρίδης: Η προπαγάνδα πάει πακέτο με τις μυστικές υπηρεσίες

Λάζαρος Καμπουρίδης: Η προπαγάνδα πάει πακέτο με τις μυστικές υπηρεσίες

Λάζαρος Καμπουρίδης: «Οι εγκάθετοι της Άγκυρας στη Θράκη συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται ώστε να οδηγήσουν τους πιστούς στη γραμμή της Άγκυρας»

Οι δράσεις της Άγκυρας στην περιοχή με στόχο της ελληνική, μουσουλμανική μειονότητα. Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η τουρκική διείσδυση η οποία χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τον θρησκευτικό παράγοντα. Η ευθύνη ανήκει στην κεντρική εξουσία αλλά και στους τοπικούς άρχοντες και φορείς ασφαλείας.

Κάνουν προπαγάνδα και αλωνίζουν μέσα στη Θράκη με ελληνική επιχορήγηση. Η θρησκευτική διπλωματία της Άγκυρας πάει πακέτο με τις μυστικές υπηρεσίες. Οι ιμάμηδες έχουν μεγάλη δύναμη. Στα τζάμια δεν ελέγχουμε τι λέγεται στη Θράκη. Εκεί επηρεάζεται η σκέψη της νεολαίας και η στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν κατά την διάρκεια της αποψινής συναυλίας της τουρκοκύπριας Işın Karaca στην Κομοτηνή, καθώς η ίδια συμπεριέλαβε στο ρεπερτόριό της το “Εμβατήριο της Σμύρνης” , τον ύμνο που εξυμνεί την είσοδο του Κεμάλ στη Σμύρνη το 1922.

Το τουρκικό παρακράτος έστειλε , προφανώς, το δικό του μήνυμα στην Αθήνα μέσω Κομοτηνής τόσο ως “αντίποινα” για την ματαιωθείσα συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην Σμύρνη όσο και ως υπόμνηση για “το ποιός κάνει κουμάντο τελικά στην Θράκη.”

Σε έναν χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Κομοτηνής , με συγχρηματοδότηση της ΠΑΜΘ και την οικονομική ενίσχυση επιφανών επιχειρηματιών, ένας εκ των οποίων και ο Λεβέντ Σαδήκ, το τουρκικό παρακράτος προσέβαλε την ιστορική μνήμη των Ελλήνων και των Θρακιωτών!

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιές είναι οι αντιδράσεις του τοπικού πολιτικού δυναμικού ούτε αν υπήρξε επικοινωνία της ΠΑΜΘ με τους εκπροσώπους του τουρκικού παρακράτους που έχουν αλώσει τον άλλοτε κραταιό Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας.

Η κ. Işın Karaca είναι γνωστό ότι επιβιώνει χάρη στις διασυνδέσεις της με το βαθυκρατικό σύστημα στην Τουρκία, αλλά διέπραξε μία απρέπεια εντός ελληνικού εδάφους προσβάλλοντας ακόμη και τους Έλληνες συγχρηματοδότες της.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube