REAL TIME |

Εφημερίδα Τουρκίγιε: «Σε πανικό οι Σιωνιστές – Εγκαταλείπουν την κατεχόμενη Κύπρο»

Εφημερίδα Τουρκίγιε: «Σε πανικό οι Σιωνιστές – Εγκαταλείπουν την κατεχόμενη Κύπρο»

Τι αναφέρει η εθνικιστική-ισλαμιστική τουρκική εφημερίδα

Σε «πανικό βρίσκονται οι Σιωνιστές» και εγκαταλείπουν την κατεχόμενη Κύπρο, γράφει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Τουρκίγε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Σιωνιστές κατέλαβαν χιλιάδες στρέμματα κυπριακής (κατεχόμενης) γης μέσω πλαστών εγγράφων και εταιρειών.

Υποστηρίζει ότι ο πρώτος και σημαντικότερος δείκτης του πανικού ήταν η ανακοίνωση της Trust Group, «που ανήκει στον ελεγχόμενο από τη MOSSAD σιωνιστή David Lewis», ότι αποχωρεί από τη διαχείριση του παράνομου έργου «Karpaz Gate Marina», στην Καρπασία, «την οποία κατέλαβε πριν από 19 χρόνια».

Τουρκικές πηγές ασφαλείας ανέφεραν στην εφημερίδα ότι «Ισραηλινοί Σιωνιστές, που κατέχουν πολλές πειρατικές εταιρείες και γη, είχαν συναντήσεις με Κύπριους δικηγόρους, οικονομικούς συμβούλους, συμβολαιογράφους και επιχειρηματίες για μεταβίβαση μετοχών με δόλιο τρόπο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube