Ισραήλ , Λίβανος 1 Αυγούστου 2024

Βηρυτός: Βρέθηκε στα συντρίμια η σορός του Φουάντ Σουκρ – Επιβεβαιώνει η Χεζμπολάχ

Βηρυτός: Βρέθηκε στα συντρίμια η σορός του Φουάντ Σουκρ – Επιβεβαιώνει η Χεζμπολάχ

REUTERS/Mohamed Azakir

Προηγήθηκε πλήγμα του Ισραήλ

Η σορός του διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ -γνωστός και ως Χατζ Μοχσίν- φέρεται να εντοπίστηκε κάτω από ερείπια, μετά το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Όπως ανέφερε η Jerusalem Post, επικαλούμενη τη λιβανέζικη εφημερίδα An-Nahar, «Η σορός του ανώτερου στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ, ενδέχεται να βρέθηκε κάτω από τα ερείπια του κτιρίου που έγινε στόχος στη Βηρυτό του Λιβάνου, την Τρίτη».

Επιπλέον από πηγές του αραβόφωνου «Sky News», αναφέρθηκε ότι «εντοπίστηκε η σορός του ανώτερου στελέχους της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκάρ, τον οποίο οι IDF επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ ότι σκοτώθηκε σε απόπειρα δολοφονίας στη Βηρυτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δόθηκε μήνυμα στην οικογένειά του».

Επιβεβαιώνει η Χεζμπολάχ
Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της ότι ο ανώτερος ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Φουάντ Σουκάρ σκοτώθηκε κατά τη χθεσινή επίθεση στη Βηρυτό.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube