Πόνεσαν οι Τούρκοι

Πόνεσαν οι Τούρκοι

Σάββας Καλεντερίδης: ο Ερντογάν εξευτελίζει τον Μητσοτάκη με την προτροπή να βάλει στη θέση του τον Δένδια. Τί είναι αυτά; Έτσι κυβερνιέται μια χώρα; Οι αρχιγενοκτόνοι που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους μας κατηγορούν για γενοκτονία και η Ελλάδα δεν έκανε διάβημα. Όταν δεν λειτουργείς σαν κανονικό κράτος σε καβαλάνε. Η Βανδή πόνεσε τους Τούρκους. Αν είχε κανονική κυβέρνηση η Ελλάδα θα πονούσε την Άγκυρα κάθε μέρα. Σαλταρισμένες δηλώσεις Μπαχτσελί, ο οποίος συγκυβερνά στην Τουρκία και εδώ τον χαρακτηρίζουμε ακραίο χωρίς να υπολογίζουμε την ιδιότητά του και ότι έτσι έχει γαλουχηθεί να σκέφτονται εκατομμύρια Τούρκων. Τους ταΐζουν ψέμα περί ένδοξου παρελθόντος.

Οργή στην Τουρκία για το «με τα F-35 θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» του Άδωνη Γεωργιάδη. Μιλάμε για εκατοντάδες άρθρα στην Τουρκία. Αποκαλυπτική ιστορία από Τούρκο αξιωματικό, όταν ο Καρανταγί τους παρουσίασε σχέδια για τα νησιά. Όταν γίνονται δηλώσεις δεν γίνονται για πλάκα. Κάτι υποδηλώνουν. Για κάποιο λόγο γίνονται και όχι για εσωτερική κατανάλωση. Είναι η εκδήλωση στα λόγια των σχεδίων που έχουν. Πήραν φωτιά λοιπόν με το σχόλιο του Άδων. Όταν θα τη φάνε θα καταλάβουν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube