Ισραήλ , Τουρκία 13 Ιουλίου 2024

Γάζα: Το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την νέα σφαγή στη Χαν Γιουνίς

Γάζα: Το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την νέα σφαγή στη Χαν Γιουνίς

Στο στόχαστρο ο Νετανιάχου

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Ισραήλ για την επίθεση στo προσφυγικό στρατόπεδο Αλ-Μαουάσι, δυτικά της Χαν Γιουνίς στη νότια Γάζα, εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

“Η επίθεση του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων που βρήκαν καταφύγιο στο Αλ-Μαουάσι, το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως “ασφαλή ζώνη” στη Χαν Γιουνίς, και η σφαγή δεκάδων αμάχων είναι ένα ακόμη στάδιο στην προσπάθεια της κυβέρνησης Νετανιάχου να εξοντώσει ολοκληρωτικά τους Παλαιστίνιους” σημειώνεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: “Ενώ αναμένεται η απάντηση του Ισραήλ στη θετική ανταπόκριση της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός, η επιλογή για άλλη μια φορά της κυβέρνησης Νετανιάχου για αιματοχυσία αποτελεί απόδειξη ότι προσπαθεί να αποτρέψει τις διαπραγματεύσεις για μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Οι χώρες που υποστηρίζουν το Ισραήλ πρέπει να σταματήσουν αυτή τη βαρβαρότητα”.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube