REAL TIME |

Ισραήλ 13 Ιουλίου 2024

The Times of Israel: Οι IDF εξουδετέρωσαν αναπληρωτή διοικητή τάγματος της Χαμάς

The Times of Israel: Οι IDF εξουδετέρωσαν αναπληρωτή διοικητή τάγματος της Χαμάς

Νεκρός είναι ο Αϊμάν Σουειντά

Ο αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Shejaiya της τρομοκρατικής οργάνωσης, Χαμάς, εξουδετερώθηκε σε πρόσφατη αεροπορική επιδρομή στην πόλη της Γάζας, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel, ο Αϊμάν Σουειντά, συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια του πολέμου πραγματοποίησε πολλές επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στρατευμάτων στη Γάζα.


O Αϊμάν Σουειντά, φωτογραφία από IDF

Μαζί με τον Σουειντά, ένας από τους διοικητές του λόχου του τάγματος Shejaiya, ο Ουμπαντά Αμπού Χάιν, σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση, λένε οι IDF.

Οι IDF λένε ότι ο Αμπού Χάιν ήταν βετεράνος και εξέχων διοικητής του Τάγματος Shejaiya, λαμβάνοντας σημαντικό μέρος στις μάχες.

Η 98η Μεραρχία ολοκλήρωσε πρόσφατα μια επιδρομή δύο εβδομάδων στη Shejaiya, κατά τη διάρκεια της οποίας τα στρατεύματα εξουδετέρωσαν περισσότερους από 150 τρομοκράτες και κατεδάφισαν οκτώ σήραγγες, ανέφεραν οι IDF.

liberal.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube