Κωνσταντίνος Γρίβας: Κωμική φιγούρα ο Μπάιντεν! Εικόνα παρακμής και Δελφινάριου

Κωνσταντίνος Γρίβας: Κωμική φιγούρα ο Μπάιντεν! Εικόνα παρακμής και Δελφινάριου

Κωνσταντίνος Γρίβας: Επικίνδυνος ελιτισμός. Βλέπουμε φαρσοκωμωδία στις αμερικανικές εκλογές. Κωμική φιγούρα ο Μπάιντεν. Εικόνα ακραίας παρακμής και Δελφινάριου. Αποδόμηση της Δύσης και ανάδειξη άλλων δυνάμεων.

Σε μια χρονική στιγμή που χρειάζεται μια ισχυρή Ευρώπη, που να μπορεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις στον ΡωσοΟυκρανικό αλλά και στη Μέση Ανατολή, όπως επίσης και τις πολιτικές εξελίξεις που θα δρομολογήσουν οι Αμερικανικές εκλογές, είναι προφανές ότι οι μετεκλογικές εξελίξεις σε Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία ίσως και στη Γερμανία αν και αργούν οι εκλογές, προδιαγράφουν αρνητικό αντίκτυπο στο σύνολο της Δύσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωστρατηγικής Κων/νος Γρίβας. Όπως τονίζει στο κεντρικό Δελτίο του star, ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρχε τέτοιο κενό ηγεσιών στους ισχυρότερους της Δύσης. Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία αλλά και ΗΠΑ βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά. Τη στιγμή που ο πλανήτης αλλάζει και μπήκαμε σε μια εποχή πολλαπλών ανταγωνισμών. Ο Δυτικός κόσμος επισημαίνει ο κ. Γρίβας, εάν θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να έχει ηγέτες που να είναι στοιχειωδώς σοβαροί. Για τα Ελληνοτουρκικά, εκτιμά ότι οδηγούμαστε σε επικίνδυνους ατραπούς, όπως τόνισαν οι κύριοι Καραμανλής και Σαμαράς πρόσφατα από το Πολεμικό Μουσείο. Δυστυχώς η Ελληνική κυβέρνηση παραμένει εγκλωβισμένη στο αφήγημα των ήρεμων νερών στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube