Video , Διπλωματία , Τουρκία 19 Ιουνίου 2024

Ιωάννης Βαληνάκης: Η Τουρκία δυναμώνει και η Ελλάδα κοιμάται

Ιωάννης Βαληνάκης: Η Τουρκία δυναμώνει και η Ελλάδα κοιμάται

Ιωάννης Βαληνάκης: Χειροτερεύει ο συσχετισμός ισχύος με την Τουρκία και η Ελλάδα κοιμάται. Χάνεται μια ιστορική ευκαιρία. Εξωφρενικά πράγματα! Η Τουρκία δυναμώνει και πέφτει στο κεφάλι μας και εμείς είμαστε αποδυναμωμένοι. Το μέλλον θα είναι χειρότερο αν δεν το προετοιμάζεις.

Την ανησυχία του αλλά και τις ενστάσεις του, για την ήπια διπλωματία στις Τουρκικές απαιτήσεις, εκφράζει ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Βαληνάκης στον star fm και την εκπομπή Ήρθε η Ώρα. Η συναλλακτική πολιτική, η οποία είναι ανύπαρκτη επισημαίνει, στο βωμό μια εφήμερης ηρεμίας στα ελληνοτουρκικά, έχει καταστήσει την Τουρκία πανίσχυρη στρατιωτικά, με τη δική μας υπογραφή. Ο κ.Βαληνάκης προτρέπει τον Υπουργό Εξωτερικών να ενεργεί ως Διεθνολόγος και όχι ως συνταγματολόγος, με προτεραιότητα το συμφέρον της χώρας και να μην μεταθέτει για το μέλλον, τις διαφορές με την Τουρκία, οι οποίες πολλαπλασιάζονται.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube