Τζακ Στρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ, τους έβγαλαν σεργιάνι!!!

Τζακ Στρο, Αλεξάντερ Ντάουνερ, τους έβγαλαν σεργιάνι!!!

Απελευθέρωση/Ενιαίο Κράτος οι δικές μας ιδέες!

Νάσου από το «μνήμα» και συντονισμένα και ο περιβόητος Αλεξάντερ Ντάουνερ να προπαγανδίσει υπέρ της αναγνώρισης των κατεχομένων. Από τη μακρινή Αυστραλία, δίχως καμία ιδιότητα, στο κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου (παράλληλα με τις εκκλήσεις προς τον υπ. Εξωτερικών Ντέιβντ Κάμερον, των φιλότουρκων στο Λονδίνο Τζακ Στρο και Ιέν Ντάνγκαν Σμίθ για απευθείας πτήσεις και αναγνώριση).

Άφησε το σπίτι του ο Ντάουνερ και έτρεξε να δει τον Τατάρ για να διαλαλήσει εντολοδόχος ότι πρέπει «να συζητηθούν νέες ιδέες στο Κυπριακό».

Ε, λοιπόν, έχουμε και εμείς νέες ιδέες. Ακούστε κυρίες και κύριοι πάρτε όλες σας τις «ιδέες» νέες και παλαιές και κάντε τες τουρλού σαλάτα.

50 χρόνια τρέχουν να μας επιβάλουν πότε με ένα σχέδιο, πότε με το άλλο, το τερατούργημα των Βρετανών και Τούρκων ονόματι Δικοινοτική, Διζωνική Ομοσπονδία, πότε με τον ένα Γ.Γ. πότε με τον άλλο πεμπόμενο. Όλοι τους ένας, ένας έφυγαν, άλλοι πέθαναν, αιωνία τους η μνήμη, εμείς εδώ στον… ρότσο μας!

Ε, λοιπόν, είναι καιρός να πάρουν πλέον σειρά οι δικές μας ιδέες. Των ιθαγενών Ελλήνων θυμάτων. Μπουχτήσαμε 50 χρόνια με τις ιδέες τού κάθε βαλτού, άσχετου, πληρωμένου εντολοδόχου, τσαρλατάνου, «εγγυητή» σχεδιαστή, κατακτητή, ξεπουλήματος της πατρίδας μας και βάλε…

Οι δικές μας Ιδέες

Απελευθέρωση, Ενιαίο Κράτος, Έξω ο Αττίλας, Μέσα οι Πρόσφυγες

Ξύπνα πρόεδρε Χριστοδουλίδη, αυτές τις «νέες δικές μας ιδέες» εσύ οφείλεις να παρουσιάζεις και όποιου αρέσει, αν δεν αρέσει καταβόδιο και όπου τους βγάλει…

Με την ξενόφερτη ΔΔΟ δεν απελευθερώνεται η πατρίδα, ούτε με τις ξεδιάντροπες «εντολές» του δώσε και δώσε ακόμα περισσότερα στους Τούρκους όπως το παράκαμε ο σύντομα αποχωρών από την Βρετανική Υπ. Αρμοστεία, βρετανός Υπ. Αρμοστής

ΠΗΓΗ: ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube