Το έργο «Σταυροδρόμι της Ειρήνης» παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το έργο «Σταυροδρόμι της Ειρήνης» παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Στις 19 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μια διάσκεψη με τίτλο «The future of Via Carpathia — Caucasian Road Corridor», με πρωτοβουλία του βουλευτή Tomas Poreba.

Ως ομιλητής στη διάσκεψη συμμετείχε ο αναπληρωτής επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Αρμενίας στην ΕΕ Βαρντάν Σαργκσιάν, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε για την πρόσκληση στην εκδήλωση και παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα «Σταυροδρόμι της Ειρήνης» που αναπτύχθηκε από την κυβέρνηση της Αρμενίας, το όραμα της αρμενικής πλευράς να γίνει η περιοχή ζώνη ειρήνης και συνεργασίας και τις προσδοκίες προσέλκυσης διεθνών εταίρων στην συμμετοχή της υλοποίησης του έργου.

Προβλήθηκε βίντεο για το έργο «Σταυροδρόμι της Ειρήνης» και διανεμήθηκε στους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό για το πρόγραμμα.

Ο Βαρντάν Σαργκσιάν αναφέρθηκε στην ειρηνευτική ατζέντα της κυβέρνησης, τονίζοντας σε αυτό το πλαίσιο τα πιθανά οικονομικά πλεονεκτήματα του έργου «Σταυροδρόμι της Ειρήνης», καθώς και τη σημαντική συμβολή στην εδραίωση σταθερής και διαρκούς ειρήνης στον Νότιο Καύκασο.

ΠΗΓΗ: Δημόσια Ραδιοφωνία της Αρμενίας

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube