Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι και στην ελληνική αποστολή με τον Μητσοτάκη

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι και στην ελληνική αποστολή με τον Μητσοτάκη

Έκρηξη σημειώθηκε στην Οδησσό, κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι και στην ελληνική αποστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε μόλις 150 μακριά από την ελληνική αποστολή στην Ουκρανία, με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση από drone. Κανένας δεν κινδύνεψε και όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους. «Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής», αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το δρομολόγιο της ελληνικής αποστολής άλλαξε για λόγους ασφάλειας. 

 

Σημειώνεται ότι στην αποστολή μετέχουν η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Άννα Μαρία Μπούρα, η Κύρα Κάπη, η Αριστοτελία Πελώνη, ο Αλέξανδρος Μαράκης και ο προσωπικός φωτογράφος και ο προσωπικός οπερατέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Στην περιοχή σήμανε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής και οι κάτοικοι κλήθηκαν να μεταβούν στα καταφύγια.

 

ΠΗΓΗ: Newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube