REAL TIME |

ΗΠΑ , Ινδία 12 Ιανουαρίου 2024

35 αμερικανικές εταιρείες αυξάνουν τις επενδύσεις τους στην Ινδία

35 αμερικανικές εταιρείες αυξάνουν τις επενδύσεις τους στην Ινδία

Το Φόρουμ Στρατηγικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ινδίας (USISPF) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα είναι ένας «οργανισμός εταίρος με το Vibrant Gujarat Global Summit 2024 και θα ηγείται μιας αντιπροσωπείας άνω των 35 αμερικανικών εταιρειών

Αυτές οι εταιρείες έχουν σχέδια να αυξήσουν τις επενδύσεις τους στο Gujarat Global Summit 2024, ανέφερε η USISPF.

«Η USISPF έχει την τιμή να ηγείται μιας αντιπροσωπείας που αποτελείται από περισσότερες από 35 αμερικανικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Salesforce, Abbott, Blackstone, HSBC, UPS, Micron, Cisco, SHRM και άλλων», ανέφερε το φόρουμ.

Οι τομείς εστίασης περιλαμβάνουν τη μόχλευση της αναπτυσσόμενης δυναμικής της Ινδίας στον κατασκευαστικό χώρο υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα στους τομείς ημιαγωγών και κατασκευής τσιπ, καθώς και σε κρίσιμους τομείς της ενεργειακής μετάβασης, των χημικών και της βιομηχανικής παραγωγής, της αεροδιαστημικής και της άμυνας.

Οι εταιρείες διερευνούν επίσης με ανυπομονησία ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν το οικονομικό τοπίο της ναυαρχίδας Gujarat International Finance Tec-Cit (GIFT) City, αναφέρει η δήλωση. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας είναι ο Lal Karsanbhai, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emerson και συνεπικεφαλής ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της USISPF Mukesh Aghi.

Ο Mukesh Aghi, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της USISPF, δήλωσε: «Είναι υπέροχο που επιστρέφουμε στο Gujarat Global Summit και είναι τιμή για εμάς στο USISPF να ηγούμαστε μιας αντιπροσωπείας αμερικανικών εταιρειών για επενδύσεις και συνεισφορά στην ανάπτυξη του Gujarat Global Summit, μιας πολιτείας με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα .

Το Vibrant Gujarat Summit είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα της κυβέρνησης του Γκουτζαράτ και μια σύνοδος κορυφής επενδυτών. Η δέκατη έκδοση του Vibrant Gujarat Global Summit έχει προγραμματιστεί από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 12 Ιανουαρίου 2024.

Η δέκατη έκδοση τονίζει την ανάπτυξη και την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη στη δυτική ινδική πολιτεία που αποτελεί την επιτομή του επιχειρηματικού πνεύματος της Ινδίας και της στάσης του can-do. Σήμερα, η Ινδία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μεγάλη οικονομία στον κόσμο, καθώς οι επενδυτές παραμένουν αισιόδοξοι για την ανάπτυξη της Ινδίας σε μια εποχή παγκόσμιων αντίξοων ανέμων και αποφυγής κινδύνων από τις αλυσίδες εφοδιασμού».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube