REAL TIME |

Αθλητικά , Κύπρος 7 Απριλίου 2023

Οπαδός της Πάφου Fc ο Χριστοδουλίδης! Πήγε να δει το ματς με την Ομόνοια για το Κύπελλο

Οπαδός της Πάφου Fc ο Χριστοδουλίδης! Πήγε να δει το ματς με την Ομόνοια για το Κύπελλο

Στις κερκίδες του «Στέλιος Κυριακίδης» βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε Πάφο FC και Ομόνοια ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Με την παρουσία του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας διεξήχθη ο ημιτελικός αγώνας κυπέλλου, ανάμεσα στην Πάφος FC και την Ομόνοια. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι δηλωμένος υποστηρικτής της παφιακής ομάδας και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Εκλεκτός φιλουξενούμενος του Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου. Ο ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation, είναι φανατικός οπαδός της Ομόνοιας και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε ενδιαφέρον για να εμπλακεί στα διοικητικά των πρασίνων.

Οπότε έχει την ευκαιρία παρακολουθεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και συχνά εκφράζει τη συμπάθεια του για την Ομόνοια μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Mαζί με τον Πρόεδρο βρέθηκαν επίσης οι Ρόμαν Ντουμόφ, Σεργκέι Λομάκιν και Χρίστος Πουλλαϊδης.

Ισοπαλία 1-1

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Λοΐζος Λοΐζου ήταν αυτός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 5’, με το Ζάιρο να ισοφαρίζει στο 90+2’ και να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στις 26 Απριλίου, όπου και θα κριθεί ποιος θα προκριθεί στον τελικό της 3ης Ιουνίου.

Η φιλοξενούμενη τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπέζους με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84’. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, η Ομόνοια με τον Ανσαριφάρντ στο 19’ και η Πάφος με το Ναμ στο 32’.

Έχει ξαναπαρακολουθήσει αγώνες της Πάφου ο Χριστοδουλίδης

Ο Ε/Τ της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μιλώντας το πρωί στην Στέλλα Σωκράτους στον στον ΣΠΟΡ FM, σχολίασε σχετικά με την αρουσία του ΠτΔ, Νίκου Χριστοδουλίδη στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Ο πρόεδρος ήρθε πολλές φορές να δει την Πάφο και πιο παλιά. Προεκλογικά δεν ήθελε να δείξει κάτι, όμως μετά που εκλέχθηκε ήρθε να δει την ομάδα και είναι σημαντικό αυτό. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα και ήταν εκπληκτικός δίπλα στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube