ΗΠΑ , Ουκρανία , Ρωσία 24 Φεβρουαρίου 2023

Μπάιντεν: Ο Πούτιν νόμιζε ότι θα καταλάβει το Κίεβο και θα διασπάσει το ΝΑΤΟ

Μπάιντεν: Ο Πούτιν νόμιζε ότι θα καταλάβει το Κίεβο και θα διασπάσει το ΝΑΤΟ

Συγκινητικές αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου για την επέτειο της εισβολής στην Ουκρανία

«Οταν η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση ο Αμερικανός πρόεδρος, «η Αμερική και οι Σύμμαχοί μας αντέδρασαν σθεναρά. Για την [εθνική] κυριαρχία. Για τη δημοκρατία. Για την ελευθερία».

Προσέθεσε και οπτικό υλικό από την πρόσφατη επίσκεψη-έκπληξη που πραγματοποίησε στο Κίεβο, αναφέροντας επίσης ότι «επισκέφθηκα το Κίεβο ώστε να δηλώσω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι. Ο,τι και να γίνει».

Στη δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Μπάιντεν θυμίζει ότι «πριν έναν χρόνο ο πρόεδρος Πούτιν νόμιζε ότι θα καταλάμβανε γρήγορα το Κίεβο». Και προσθέτει: «Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τη γενναιότητα της Ουκρανίας και τη σιδηρά θέληση των εθνών παντού».

Σε νεότερη ανάρτησή του στον λογαριασμό του ο Αμερικανός πρόεδρος σημειώνει: «Ο πρόεδρος Πούτιν νόμιζε ότι το ΝΑΤΟ θα ράγιζε και θα διαιρείτο. Αντιθέτως, το ΝΑΤΟ είναι ισχυρότερο και πιο ενωμένο από ποτέ στο παρελθόν».

Πηγή: Twitter, Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube