ΗΠΑ 18 Φεβρουαρίου 2023

Το Χόλιγουντ ξανά στην πρώτη γραμμή! Ο Οσκαρικός Μάθιου ΜακΚόναχι ετοιμάζεται γιαι πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

Το Χόλιγουντ ξανά στην πρώτη γραμμή! Ο Οσκαρικός Μάθιου ΜακΚόναχι ετοιμάζεται γιαι πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

Ένας άλλος ηθοποιός, μετά τον Ρόναλντ Ρίγκαν, θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι φέρεται να προετοιμάζεται για την κούρσα για τον Λευκό Οίκο το 2028.

Κάποιες πηγές αποκαλύπτουν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο 53χρονος έχει ήδη συγκροτήσει μια ομάδα για να διαχειριστεί τα οικονομικά και τη στρατηγική για μια υποψηφιότητα σε έξι χρόνια.

Ο ΜακΚόναχι είχε ήδη σκεφτεί την ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας το 2021 (γεννήθηκε στο Ουβάλντε το 1969), αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να εμπνευστεί από τον Ντόναλντ Τραμπ και τώρα στόχος του είναι να στοχεύσει στο μέγιστο.

Η σύζυγός του, όπως αναφέρουν οι πηγές, δεν συμφωνεί, και φοβάται ότι θα υποφέρει ο γάμος τους. «Η Καμίλα έπεισε τον Μάθιου να απομακρυνθεί από την υποκριτική για να μπορέσει να γίνει πιο παρών πατέρας και τώρα φοβάται ότι η υποψηφιότητα για πρόεδρος θα τον καταναλώσει και θα μπορούσε να διαλύσει την οικογένειά τους», εξήγησε μια πηγή.

Ο ΜακΚόναχι δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2019 και έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των γιων του Λέβι, 14, Βίντα, 13 και Λίβινγκστον, 10 ετών τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός μιλάει για πολιτική εδώ και χρόνια, αλλά φαινόταν πιο αποφασισμένος τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο με ποιο κόμμα θα κατέβει ή αν σκοπεύει να είναι ανεξάρτητος.

Ο ηθοποιός, που θεωρείται σύμβολο του σεξ από τον γυναικείο κόσμο, ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με το Life Is a Dream το 1993. Στη συνέχεια εργάστηκε στις ταινίες The Texas Chainsaw Massacre (1994), το νομικό Time to kill (1996) , το ιστορικό δράμα Amistad (1997) του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, και η επαφή με την επιστημονική φαντασία (1997) και τη κωμωδία EdTv (1999). Από το 2000 έγινε γνωστός ως ο πρωταγωνιστής πολλών ελαφριών και ρομαντικών κωμωδιών, όπως “Αγά ή γρήγορα παντρεύομαι” (2001), “Πώς να χαθώ σε 10 μέρες” (2003), και “Η εξέγερση του πρώην” (2009).

Από το 2010 έχει αφιερωθεί σε πιο αφοσιωμένους και καταξιωμένους ρόλους, σε ταινίες όπως Bernie (2011), Killer Joe (2011), Mud (2012), Magic Mike (2012), Interstellar (2014) και στην πρώτη σεζόν του την τηλεοπτική σειρά True Detectives (2014) με τον Woody Harrelson. Το 2013, η ερμηνεία του ως καουμπόι στη βιογραφική ταινία Dallas Buyers Club (που εξιστορεί τη ζωή του πραγματικού καουμπόι Ρον Γούντροφ), κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Κινηματογραφική Ταινία – Δράμα, το Βραβείο Screen Actors Guild. και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου..

Hellas Journal με πληροφορίες από repubblica.it 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube