Κοινωνία 2 Ιουνίου 2021

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πώς έπεσε στο φρεάτιο το 18 μηνών αγοράκι

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Πώς έπεσε στο φρεάτιο το 18 μηνών αγοράκι

Συγκλονισμένη η κοινωνία στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης με το δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα με το μόλις 18 μηνών βρέφος που έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο αποχέτευσης χάνοντας τη ζωή του. Σύμφωνα με το grtimes.gr, το παιδάκι ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας.

Η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών προσπαθεί να δώσει «φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει.

Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει. Για αυτό το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές καθώς το έψαχναν.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 50χρονος πατέρας του παιδιού είναι οδηγός φορτηγού και επέστρεφε εκείνη την ώρα από την Αθήνα.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube