Weather Icon

Το παρελθόν της Τουρκίας με τις «Ευρωπαίες πόρνες»

Το παρελθόν της Τουρκίας με τις «Ευρωπαίες πόρνες»

Χαρακτηριστικό δείγμα για το πως ο Ερντογάν αντιμετωπίζει την Ευρώπη και τον σύγχρονο πολιτισμό είναι η στάση του απέναντι στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Ελπίζουμε η Ούρσουλα να συνειδητοποίησε ότι ο Ερντογάν δεν είχε «θρόνο» για εκείνη να καθίσει, μόνο για τον «άντρα» τον Σαρλ Μισέλ.

Θυμίζουμε ότι οι δύο Ευρωπαίοι ηγέτες, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, συναντήθηκαν με τον Ερντογάν στα ανάκτορα της Άγκυρας, όπου διετέθη κάθισμα μόνο για τον Μισέλ.

Επισημαίνουμε ωστόσο ότι, ούτε ο Σαρλ Μισέλ, έκανε  κίνηση ευγενείας και να προσφέρει τη θέση του στην Ούρσουλα όχι γιατί είναι ανάγωγος αλλά γιατί έτρεμε μπροστά στον παρανοϊκό δικτάτορα.

Θυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι Τούρκοι συμπεριφέρονται απρεπώς σε γυναίκες πολιτικούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δημόσιος χαρακτηρισμός της Pauline Green και δύο άλλων ευρωβουλευτριών ως “ευρωπαίες πόρνες” όταν επισκέφθηκαν προ ετών την Άγκυρα.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube