Γερμανία 7 Μαρτίου 2020

Γερμανοί «ρεπόρτερ» απείλησαν κατοίκους στην Μυτιλήνη: «Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα»

Γερμανοί «ρεπόρτερ» απείλησαν κατοίκους στην Μυτιλήνη: «Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα»

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φώναζαν πέντε νεοναζί μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άνδρα με μαύρο μπουφάν στην Μυτιλήνη.

Οι Γερμανοί έφτασαν στο νησί το πρωί της Παρασκευής και προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες έκαναν βόλτα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού καταγράφοντας πλάνα. Οι 5 άνδρες φέρεται να ενεπλάκησαν σε συμπλοκή με ντόπιους, και ο ένας από τους Γερμανούς δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάζεται τώρα Νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στην Εύβοια – Ήταν συνταξιδιώτης του 66χρονου
Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι Γερμανοί ακούστηκαν από αυτόπτες μάρτυρες να απειλούν ότι θα επαναλάβουν τα δραματικά γεγονότα της σφαγής αμάχων στα Καλάβρυτα την 13η του Δεκέμβρη το 1943.

Αναφορικά με την ιδιότητα των ρεπόρτερ όπως δηλώνουν, ανάμεσά τους φέρεται να είναι ο ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της «Kontrakultur Halle», μιας περιφερειακής ομάδας του «Identitarian Movement Germany».

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

ΠΗΓΗ: Newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube