Γενικά θέματα 3 Φεβρουαρίου 2015

Τι συζήτησε με τους πρέσβεις ΗΠΑ και Ρωσίας ο Πάνος Καμμένος

Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία με τις ΗΠΑ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και η ενίσχυση της πολεμικής βιομηχανίας – Ο Ρώσος διπλωμάτης μετέφερε πρόσκληση για επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στη ΜόσχαΔιαδοχικές συναντήσεις με τους πρέσβεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας είχε την Τρίτη ο Πάνος Καμμένος.

Στη συνάντηση με τον Ντέιβιντ Πιρς επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η ενίσχυση της συνεργασίας όσον αφορά την πολεμική βιομηχανία και η ανταλλαγή προγραμμάτων εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

Με τον Αντρέι Μάσλοφ ο κ. Καμμένος συζήτησε την επέκταση των υπό εκκρεμότητα συμφωνιών των υπουργείων Εθνικής Άμυνας Ελλάδας-Ρωσίας, τις δυνατότητες στρατηγικής συνεργασίας και την οργάνωση το 2016 του έτους της ελληνορωσικής φιλίας που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά και στη Ρωσία. 
Τέλος ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι ο κ. Μασλόφ του διαβίβασε πρόσκληση του Ρώσου υπουργού Άμυνας για επίσκεψη στη Μόσχα μέσα στο επόμενο διάστημα.


Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube