Γενικά θέματα 7 Φεβρουαρίου 2015

Εκνευρισμένο σχόλιο του Eriugena για το δημόσιο

Εκνευρισμένο σχόλιο του Eriugena για το δημόσιο
Ως δημόσιος υπάλληλος που έχω ματώσει για να συγκρουστώ με τα κυκλώματα διαφθοράς στη δουλειά μου (αν θέλετε μιλάω επώνυμα και με στοιχεία), αισθάνομαι οργή γι’αυτό το χυδαιότατο αρθρίδιο που αναδημοσιεύετε εδώ, με την πρόφαση μάλιστα της “αντικειμενικής” ενημέρωσης. Μα καλά θα σταματήσετε αυτό το παραμύθι; Ξέρω συναδέλφους που έχουν αρρωστήσει από την δουλειά, συναδέλφους που αυτοκτόνησαν, συναδέλφους που έλιωσαν στην δουλειά, και σεις έρχεστε να αναδημοσιεύσετε τέτοιες αισχρότητες; Τι θέλετε να καταφέρετε τελικά με αυτή την νδ νεοφιλελεύθερη μαύρη προπαγάνδα; Να χωριστεί πάλι ο λαός; ή να οργανωθεί ένα ψευδοκινημα “αγανάκτησης” μπροστά από τα γκισέ και τις υπηρεσίες ενός τραυματισμένου κράτους; Θέλετε κύριε Σάββα να μλήσω με ΟΝΟΜΑΤΑ νεοδημοκρατικά και πασοκικα για ό,τι έχω δει με τα μάτια μου; Θέλετε;

Αντί η νδ, οι φιλελεύθεροι άχρηστοι και οι νεοπασόκοι (Βενιζέλοι Σημίτηδες, και παπανδρέου) να κρύβονται σε κανένα λαγούμι θα βγάλουν και γλώσσα τώρα με τις γνωστές ψευδείς θεωρίες τους; Είναι τώρα αυτό το πράμα ανάλυση των αιτίων για την χρεωκοπία; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Περιμένουν οι γνωστοί των υπουργείων (πάλι μπορώ να μιλήσω με ονόματα, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ) να αποτύχει ο συριζα για να κάνουν έφοδο επανακατάληψης του κράτους; Γελάστηκαν, σας το λέω με σιγουριά..
Ντροπή..λυπάμαι για όσους στην νδ και την συντηρητική παράταξη πέφτουν σε τέτοιο ηθικό και διανοητικό κατάντημα. Και είπα, θα ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΝΌΜΑΤΑ, Μ’ΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, και τότε θα φανεί ποιός είναι πίσω από τέτοιες “θεωρίες”.

Και για να γίνω πιό σαφής, όχι τόσο όσο θα ήθελα ακόμα, θα πω το ονομα μιας ψευδο-υπηρεσίας ιδιωτικής κρατικοδίαιτης και ευρωδίαιτης επιχείρησης βδέλας “μέσα” και “έξω” από το δημόσιο (όλο το δημόσιο):
ΜΟΔ
Σας λέει κάτι αυτό;
Έχω κι άλλα
Πολλά άλλα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube