Γενικά θέματα , Ελλάδα 15 Μαρτίου 2015

O επικίνδυνος δρόμος του κρυπτοφασισμού της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ

O επικίνδυνος δρόμος του κρυπτοφασισμού της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ
Μάλιστα, όποιος δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση, είναι γερμανοτσολιάς, υποστηρικτής του Σόιμπλε και όργανο ξένων συμφερόντων.
“Σε αυστηρό διάβημα προς την ελληνική κυβέρνηση προέβησαν ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ και διαμαρτυρόμενοι για την προσβλητική της συμπεριφορά προς τον Σόιμπλε.”
Δηλαδή όλοι οι άλλοι, εκτός από την κυβέρνηση, είναι γερμανοτσολιάδες, σύμφωνα με την Αυγή!!!
Αν αυτό δεν είναι κρυπτοφασισμός, τότε τι είναι;

Με αυτές τις αθλιότητες χάιδεψαν τα αυτιά του κόσμου τόσα χρόνια, με τις ίδιες κρυπτοφασιστικές αθλιότητες συνεχίζουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις τους και να θυματοποιούν τον εαυτό τους και τώρα ως κυβέρνηση.

Με αυτές τις κρυπτοφασιστικού τύπου αθλιότητες “διαπαιδαγώγησαν” τους πολίτες και δίχασαν τον ελληνικό λαό, σε μια περίοδο που η εθνική συνεννόηση ήταν και παραμένει το μέγιστο ζητούμενο.
Με αυτές τις κρυπτοφασιστικές αθλιότητες φθάσαμε στο σημείο να δημοσιεύουμε άρθρα για τα όσα λέει ο Σόιμπλε, επώνυμα και με έγκριτες πηγές, και μας κατηγορούν οι αναγνώστες μας ότι παίζουμε το παιχνίδι της Γερμανίας και του Σόιμπλε.
Με αυτές τις πρυπτοφασιστικές αντιλήψεις έφθασαν να κατηγορούν δημοσίως τον ΥΠΟΙΚ της Κύπρου ότι καταλαβαίνει καλύτερα τον Σόιμπλε απ’ όσο την Ελλάδα (το έπραξε ο κ. Παπαδημούλης, ο “Αβραμόπουλος” του ΣΥΡΙΖΑ).
Και όλα αυτά ενώ η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Όμως αυτά είναι συμπτώματα ολοκληρωτισμού.
Γιατί ολοκληρωτισμός είναι η άποψη σύμφωνα με την οποία ήταν ηθικό και σωστό να ασκείς ισοπεδωτική κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα “σαμαροβενιζέλοι, γερμανοτσιλιάδες, ξεπουλημένοι, πεσμένοι στα τέσσερα” κλπ, ενώ το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση σήμερα, σημαίνει ότι είσαι γερμανοτσολιάς. 
Δεν είναι αυτό δημοκρατία, είναι κατάλοιπα σταλινικής και τσαουσεσκικής σκέψης και πρακτικής.
Και το χειρότερο, επειδή οι περισσότεροι διευθυντές ειδήσεων είναι πρώην κνίτες και οι συντριπτική πλειονότητα των δημοσιογράφων είναι “αριστεροί”, δεν μιλάει κανείς, τη στιγμή που οι αιρετικές φωνές των δημοσιογράφων θα έπρεπε να είναι αυτές που θα κατήγγειλαν τέτοιες ολοκληρωτικού χαρακτήρα πρακτικές και θα προειδοποιούσαν τους πολίτες για τον δρόμο της καταστροφής που βαδίζει η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube