REAL TIME |

Τουρκία: Έξω απαιτούν δικαιώματα που δεν παραχωρούν εντός…

Οι ισλαμιστές δεν κρύβουν τα πιστεύω τους. Υποστηρίζουν την, κατ’ αυτούς, Δημοκρατία, όπου έχουν την πλειοψηφία, αλλά μισούν τη Δημοκρατία εκεί που αποτελούν μειονότητα. Τσακίζουν τους πιστούς άλλων θρησκειών και δογμάτων και ασκούν τη δική τους λατρεία όταν έχουν αυτοί στα χέρια τους την ισχύ.
Του Μπουράκ Μπεγκντίλ
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: The Islamist Way
ΠΗΓΗ: The Gatestone Institute, 14 Μαρτίου 2015
URL: http://www.gatestoneinstitute.org/
ΑΠΟΔΟΣΗ: Παντελής Καρύκας
Σε αυτό το «ευτυχές» κλίμα η λέξη ανοχή προκαλεί. Ο σεβασμός έναντι μιας μειονότητας είναι σπάνια πολυτέλεια. «Αυτή είναι η γη μας, είμαστε η πλειοψηφία και κάνουμε ότι θέλουμε και αν δεν σας αρέσει να πάτε να χαθείτε», λένε.
Παρόλα αυτά οι ισλαμιστές μπορεί να αποδειχθούν και αφοσιωμένοι μαχητές της ανοχής, της θρησκευτικής ελευθερίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλων φανταχτερών εννοιών, όταν όμως ζουν, με δική τους επιλογή, σε μια χώρα όπου αποτελούν μειοψηφία.
Φανταστείτε, απλώς, τι θα συνέβαινε αν στη Λωρίδα της Γάζας ζούσαν 1,5 εκατ. Ισραηλινοί και δίπλα τους υπήρχε ένα προηγμένο οικονομικά, τεχνολογικά και στρατιωτικά παλαιστινιακό κράτος το οποίο θα κυβερνούσε η Χαμάς. Θα υπήρχε ανοχή, ή θα δίδονταν δικαιώματα στους Εβραίους;

Για περισσότερα Defence-point

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube