REAL TIME |

Γενικά θέματα , Ελλάδα 2 Απριλίου 2015

Υπόθεση εργασίας

Υπόθεση εργασίας
Εξέλιξη
Διαβάζοντας το κείμενο Ο χρηματοπιστωτικός φασισμός σκέφθηκα να κάνω την εξής υπόθεση εργασίας:
Οι επόμενες προεδρικές εκλογές στην Αμερική είναι προγραμματισμένες να  γίνουν στις 8 Νοεμβρίου του 2016.
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Κέιν Βελάσκεζ, ο οποίος σημειωτέον προηγείται στις δημοσκοπήσεις, δηλώνει  ότι το αμερικανικό χρέος έχει φτάσει  πιά σε δυσθεώρητα ύψη ( 56.676 δολάρια για κάθε πολίτη και 154.103 δολάρια για κάθε φορολογούμενο πολίτη) και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορέσουν ποτέ να το ξεπληρώσουν.
Παράλληλα καταγγέλλει   ότι  ο πρόεδρος Ομπάμα δανείστηκε υπέρογκα ποσά με την έκδοση ομολόγων τα οποία δεν κατέληξαν στις τσέπες των Αμερικανών πολιτών αλλά στους μηχανισμούς του  Δημοκρατικού  κόμματος και σε εταιρείες  οι οποίες συνέδραμαν στις πολιτικές του εκστρατείες. Γενικά διοχετεύτηκαν προς το συμφέρον “λίγων και εκλεκτών”.
Τονίζει, ότι αμέσως μετά την ορκωμοσία του  θα προκαλέσει  μία παγκόσμια διαβούλευση με τους πιστωτές του Αμερικανικού κράτους για την αμερικανικό χρέος, στην οποία θα πετύχει κούρεμα της τάξης του 50% του Αμερικανικού χρέους.
Θεωρεί δε  δε ότι το ποσοστό μη αποδοχής των προτάσεων του  ότι είναι “ούτε μία στο εκατομύριο””
Τι νομίζετε ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα στις ΗΠΑ;

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube