Γενικά θέματα 14 Απριλίου 2015

Διήμερη επίσκεψη Καμμένου στη Μόσχα

Διήμερη επίσκεψη Καμμένου στη Μόσχα

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα αρχίζει από αύριο, Τετάρτη του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά από πρόσκληση του Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Σόιγκου.
Η επίσκεψη του κ. Καμμένου πραγματοποιείται με την ευκαιρία της διεθνούς διάσκεψης με θέμα «Διεθνής ασφάλεια – προκλήσεις και προοπτικές», που φιλοξενείται στη ρωσική πρωτεύουσα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του και θα μιλήσει στη διεθνή διάσκεψη.

«Καθοριστικό το πόρισμα της Επιτροπής για το χρέος»

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Αμυνας απέδωσε καθοριστικό ρόλο στο πόρισμα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, όσον αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

«Περιμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής που θα είναι έτοιμο σε ένα μήνα για να αποφασίσουμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο αναμένει και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Αν η Επιτροπή κρίνει ότι το χρέος είναι επονείδιστο ή ότι τα στοιχεία του ελλείμματος διογκώθηκαν εσκεμμένα, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διέψευσε χθεσινό δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα προετοιμάζεται για χρεοκοπία σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τέλος Απριλίου.

Τέλος, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τίθεται θέμα εκλογών, καθώς, όπως ανέφερε «η λαϊκή εντολή είναι πρόσφατη», ενώ συμπλήρωσε πως ακόμη κι αν υπήρχε προσφυγή στις κάλπες «θα διπλασιάζαμε τα ποσοστά μας».
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube