Weather Icon
Γενικά θέματα 30 Μαΐου 2019

Οι ινστρούχτορες και οι μπαρούφες για "δίκαιη ανάπτυξη"

Οι ινστρούχτορες και οι μπαρούφες για "δίκαιη ανάπτυξη"
Του Γιώργου Κράλογλου 
Αυτό δεν το περίμεναν ούτε οι ινστρούχτορες. Να ξελασπώσουν τον Τσίπρα και για τη “δίκαιη ανάπτυξη”. Τα μασκαριλίκια εδώ, θα είναι απίστευτα. 

Για την ανάπτυξη να μην μιλήσουμε. Ας ρωτήσουμε την τσέπη μας και θα πάρουμε απάντηση… Ας ψάξουμε να βρούμε μια θέση για τους 870.000 άνεργους και θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Ας διαβάσουμε αυτά που μας λένε (και στο forum) οι μετανάστες μας και ας σταυροκοπηθούμε…
Ας ρίξουμε, τέλος, μια ματιά στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας όπου σε ιστορικές επιχειρήσεις και παλιές αλυσίδες με χιλιάδες υπαλλήλους έχει στηθεί μια απέραντη καφετέρια. Θα αντιληφθούμε γιατί χάθηκαν οι νέοι και η παραγωγικότητα από την οικονομία.
Και τώρα να μιλήσουμε για το “δίκαιη”. Την μέχρι αηδίας επίμονη και βλακωδέστατη, συνθηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η πρώτη φορά αριστερά… του Αλέξη Τσίπρα θα φέρει δίκαιη ανάπτυξη!!!
Τον Ιανουάριο του 2015 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι 100-120.000 βιοτεχνίες δεν άντεχαν την φορολογία του 2010-2015 και θα έκλειναν βγάζοντας στον δρόμο περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους. 

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube