Weather Icon

Παρέμβαση της Suez στην ΕΥΑΘ

Στον ύπνο φαίνεται πως πιάστηκαν οι διοικήσεις του ΤΑΙΠΕΔ και του υπερταμείου για την ΕΥΑΘ (ελέγχουν συνολικά το 74,02% των μετοχών) καθώς η γαλλική Suez, με παρέμβασή της λίγες ημέρες πριν την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 6ης Ιουνίου θέτει σειρά σοβαρών ζητημάτων.


Ο γαλλικός όμιλος που ελέγχει το 5,012% της ΕΥΑΘ , επέβαλλε να προστεθούν στη γενική συνέλευση τρία πρόσθετα θέματα προς συζήτηση με κυριότερα τα ζητήματα των 150 προσλήψεων και τη Μονάδα Κατεργασίας Αποβλήτων. Ταυτόχρονα φαίνεται πως ζητεί αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο με την προσθήκη μέλους που θα γνωρίζει θέματα διαχείρισης υδάτων και αποβλήτων.


Οπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοίκηση της ΕΥΑΘ:


Μετά από αίτηση μετόχου της Εταιρείας που εκπροσωπεί ποσοστό μεγαλύτερο του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, η οποία αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 141 του Ν. 4548/2018, την 21η Μαϊου 2019 και είχε ως περιεχόμενο την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη τριών πρόσθετων θεμάτων προς συζήτηση ή/και λήψη απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ως υποχρεούται, εγγράφει τα σχετικά θέματα (Νο 8,9,10) στην ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

για τη συνέχεια Euro2Day

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube