Γενικά θέματα 2 Φεβρουαρίου 2019

Διαμαρτυρία στο Ηράκλειο Κρήτης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Τα άκουσαν Τζανακόπουλος, Δανέλης, Ραγκούσης και σία

Διαμαρτυρία στο Ηράκλειο Κρήτης κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών – Τα άκουσαν Τζανακόπουλος, Δανέλης, Ραγκούσης και σία
  • (Φωτ.: cretalive.gr)
Διαμαρτυρία για τη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς», στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Μια μερίδα πολιτών, με αφορμή και την παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στην εκδήλωση, επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές που κύρωσαν τη Συμφωνία στην ελληνική Βουλή, με χαρακτηρισμούς όπως «προδότες» και «προσκυνημένοι», ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την «Ξαστεριά».
Επίσης, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των διαδηλωτών και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση. «Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», φώναζαν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά του Σπύρου Δανέλλη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube