Γενικά θέματα , Ελλάδα 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πού χάθηκαν τα αντιμνημονιακά τρολ;

Βγαίνουν κάποιοι νεοφιλελέδες και λένε πως στους επτά μήνες της διακυβέρνησης της

χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο. Ψεύδονται ασύστολα, αγαπητοί φίλοι. Υπάρχει ένας τομέας ο οποίος παρουσίασε αισθητή βελτίωση.

Εξηγώ. Θυμάστε πώς ήταν τα πράγματα στο ίντερνετ μέχρι το καλοκαίρι; Θυμάστε τη «μαγκιά», το θράσος, το κούνημα του δαχτύλου των συριζοταλιμπάν σε οποιονδήποτε τολμούσε να αμφισβητήσει το μεγαλείο του Αλέξη Τσίπρα και την παγκόσμια αλλαγή που θα έφερε η (επερχόμενη τότε) κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ); Αλήθεια, πού πήγαν όλοι αυτοί οι μόρτηδες; Πού χάθηκαν εκείνα τα υπέροχα προφίλ με τα ευφάνταστα ονόματα και τις κόκκινες σημαίες (ή και τον ίδιο τον Τσίπρα) στα κάβερ φώτο; Πού βρίσκονται τώρα εκείνες οι οργισμένες θείτσες και εκείνοι οι μανιασμένοι μπαρμπάδες που έβριζαν και απειλούσαν όσους δεν υιοθετούσαν τις «αντιμνημονιακές» μπούρδες τους; Και η καταμέτρηση των αυτοκτονιών; 3.000, 5.000, 10.000… Γιατί σταμάτησε; Μήπως δεν αυτοκτόνησε κανείς μετά την 25/1; Ή ξαφνικά αυτοί που δίνουν τέλος στη ζωή τους το κάνουν πλέον επειδή τους παράτησε η γκόμενά τους;

Για τη συνέχεια AV

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube