Σκοπιανό 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ζάεφ προσφέρει εθνικό έργο στην Ελλάδα – Μας λέει γιατί είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών

Ο Ζάεφ προσφέρει εθνικό έργο στην Ελλάδα – Μας λέει γιατί είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών
«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια της “Μακεδονίας”. Εως τώρα ήμασταν η FYROM. Κανείς δεν μας αμφισβητεί είτε για την ταυτότητα, είτε για την επίσημη γλώσσα που είναι “μακεδονική”»
Οι συζητήσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ, ξεκινούν στη Βουλή των Σκοπίων στις 9 Ιανουαρίου και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι 80 βουλευτές που απαιτούνται για την 3η ψηφοφορία στην Βουλή.
Ο Ζόραν Ζάεφ επανέλαβε τις δηλώσεις του περί «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών ενισχύεται η αξιοπρέπεια της χώρας.

«Ενισχύουμε την αξιοπρέπεια της “Μακεδονίας”. Εως τώρα ήμασταν η FYROM. Κανείς δεν μας αμφισβητεί είτε για την ταυτότητα, είτε για την επίσημη γλώσσα που είναι “μακεδονική”» τόνισε.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε επίσης την βεβαιότητα ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube